top of page

Beursverslag: Brussel - Estetika Herfst 2017

Goed, we weten ook wel dat Estetika – de tweejaarlijkse schoonheidsbeurs die steevast in Brussels Expo plaatsvindt – zich volgens de organisatie op professionals ligt, maar wie de beurs zelf bezoekt, merkt al snel dat er ook voor de reguliere consument heel wat te zien valt. Hoewel hij of zij wellicht geen tienduizenden euro’s gaat uitgeven aan apparaten, doubleren heel wat producenten en distributeurs als schoonheidssalons of wellnesscentra en is het altijd interessant om te weten te komen wat voor producten op de markt zijn en waar je die kunt vinden. Hetzelfde geldt voor alle mogelijke behandelingen: wij ontdekten verschillende nieuwigheden die ons enorm intrigeren en die wegens een kleiner bereik (nog) niet gekend zijn bij het grotere publiek. Wij bezochten Estetika twee dagen lang, hieronder alvast enkele vaststellingen.,

Klik op de foto om het volledige artikel in pdf te downloaden!
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page