top of page

Rollenspelaccessoirebespreking—Dwarven Forge: Wicked Streets Add-On Pack

Eerst en vooral: tenzij je een heel klein decor wilt neerzetten, is dit Wicked Streets Add-On Pack absoluut niet bedoeld om als enige 3D-set van Dwarven Forge binnen te halen. Wel is dit exact wat de naam zegt, namelijk een extra voor andere straten (en wellicht gebouwen) van Dwarven Forge. Als je alles tegen en naast elkaar legt, heb je zo 8 vierkante vakjes van 1 inch aan straat. Dat is dus een toevoeging van 40 voet (12 meter) of 16 meter aan ‘voorgestelde’ lengte, al naargelang de schaal die je gebruikt. Niet slecht, dus, maar zeker niet geschikt om apart te gebruiken, al kan het wel een scène vervolledigen die in een gebouw afspeelt dat uitgeeft op deze—voor de gepresenteerde periode of voor het fantasygenre toch vrij chique—straat.Klik op de afbeelding om het hele artikel te downloaden in pdf-formaat


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page