top of page

Rollenspelaccessoirebespreking: Dwarven Forge - Stone Cottage

Niet alle rollenspelers zijn fans van Dungeons & Dragons en aanverwante systemen… en niet alle D&D-spelers zijn enkel gecharmeerd door donkere kerkers, ondergrondse tempels, tunnelcomplexen en verborgen deuren. Het woord ‘kerkers’ zit letterlijk in de naam van het spel vervat, maar anno 2019 kan je toch verwachten dat de meeste spelers even geïnteresseerd zijn in andere locaties, geïmproviseerd acteren en interactie als in spannende gevechten die plaatsvinden in nauwe doorgangen. Wat er ook van zij, het is maar goed dat Dwarven Forge zich helemaal niet alleen concentreert op wat zich onder de aarde bevindt. Een van de beste bewijzen: hun City Builder-systeem.

Klik op de afbeelding om de volledige recensie te downloaden in pdf-formaat

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page