top of page

Persbericht & uitnodiging: Brussels Flowers & Chez Léon slaan de handen in elkaar voor het g

Perslunch donderdag 25 april

vanaf 11 uur tot 14 uur

Chez Léon

Beenhouwersstraat 20, 1000 Brussel

Moederdag is een speciale gelegenheid die in maar liefst 38 landen gevierd wordt. Helaas hebben niet alle moeders het even gemakkelijk en daarom hebben Brussels Flowers en Chez Léon besloten om een extraatje te doen voor zowel mama’s als voor wie hen helpt. Brussels Flowers doneert honderden bloemen aan ‘Zwanger in Brussel’ uit de hoofdstad en ‘vzw Moeder-Zorg’ uit de provincie Antwerpen. Chez Léon draagt bij met vouchers waarmee de moeders zichzelf en een tweede persoon op een dinertje kunnen trakteren.


Klik op de afbeelding om het volledige persbericht te downloaden als pdf


Over Brussels Flowers

Brussels Flowers is een echt Brussels instituut. Zaakvoerder André De Mooij heeft de artisanale bloemenwinkel tijdens de afgelopen drie decennia uitgebouwd tot een van de meest succesvolle bloemenzaken van het land. Klanten kunnen zowel razendsnel online bestellen als langskomen in de uitstekend gelegen shop in centrum Brussel en er kan zelfs met heuse abonnementen gewerkt worden. Die laatste optie is enorm populair bij bedrijven als Roularta – een vaste klant van Brussels Flowers.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page