top of page

Rollenspelaccessoirebespreking: Dwarven Forge - Street Starter Set

We gaan het toegeven: we hebben het niet zo begrepen op 2D-terrein. Mooie, kleurrijke ‘battlemats’ met veel detail kunnen een geweldige toevoeging zijn aan een rollenspeldecor of aan een wargame, maar soms staan er (te) veel losse voorwerpen opgedrukt en de minder modulaire kant van grote speelmatten zorgt ervoor dat ze vaak enkel voor wargames vaak te gebruiken zijn. De beste matjes zijn gedrukt op vinyl en scheuren of kreuken daardoor niet (of nauwelijks) en dienen als ondergrond voor 3D-terrein. Nog veel mooier zijn echter de prachtige geschilderde (maar ook niet geschilderd beschikbare) opties van Dwarven Forge. Dankzij dat bedrijf hoef je jouw mooie, driedimensionale modellen niet op een matje te plaatsen.


Klik op de afbeelding om het volledige artikel te downloaden in pdf-formaat

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page