top of page

Massagesalonbespreking: Girona - Aroma Thai Massage & Spa

Hoewel de nadruk vaak op het grotere Barcelona ligt, kent het nabijgelegen Girona eveneens heel wat prachtige plekken en rustieke hoekjes. Slechts weinig toeristen weten echter dat Eiffel hier al een brug neerpootte voor hij aan zijn iconische toren begon, maar ook de middeleeuwse muren, openbare baden, kathedraal, en heel wat andere plaatsen zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken… en natuurlijk zijn er de vele locaties waar Game of Thrones werd gefilmd. Kortom: het is erg spijtig dat de meeste toeristen die via de luchthaven van Girona doorreizen naar Barcelona geen tijd nemen om ook die eerste stad te bezoeken.


Een heel andere reden om Girona niet links te laten liggen: het fantastische Aroma Thai Massage & Spa, om de hoek van de Riu Onyar-rivier, tegenover parochiekerk Parròquia de Santa Susanna del Mercadal en filmmuseum Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol.
BeauSense Magazine_Massagesalonbespreking_Girona_Aroma Thai Massage
.pdf
Download PDF • 3.18MB

Klik op de link hierboven om het hele artikel te downloaden in verrijkt pdf-formaatOntvangst & interieur


Bij aankomst worden we onmiddellijk verwelkomd en mogen we op een paar stoelen wachten terwijl we mogen kiezen tussen diverse soorten thee. Ook mogen we verschillende geurtjes ruiken en er eentje uitkiezen voor de aromatherapie, later. Aangezien onze fotografe geen reukzin heeft, is het niet moeilijk om te kiezen wie die behandeling zal volgen.


Naast de deur hangen heel wat verschillende diploma’s op die duidelijk maken dat de uitbaatster een erg uitgebreide en diverse opleiding heeft gevolgd en het wordt ook snel duidelijk dat de foto’s die je online kunt vinden niet voldoende weergeven hoe gezellig het interieur is.

De inrichting mengt een moderne aanpak met meer traditionele elementen, maar behoudt toch een rustieke sfeer. Het gebruik van warme kleuren, waaronder (oranje-)bruin en okergeel, en natuurlijke materialen zorgt voor een harmonieuze ambiance.


De massageruimtes zijn privé en rustig, waardoor je jezelf zonder afleiding kunt onderdompelen in de behandeling. De muren zijn voorzien van houten panelen en de vloeren zijn bedekt met zachte tapijten, wat zorgt voor een comfortabele en knusse sfeer. Er zijn ook planten en boeddhabeelden verspreid door de spa, die de Oosterse stijl benadrukken en bijdragen aan de ontspannende sfeer.
Aromabehandeling


Als journalist mocht ik genieten van de aromabehandeling, een ervaring die mij volledig onderdompelde in een wereld van geuren en aanrakingen. Nadat ik mijn kleren mocht uittrekken en het soort onderbroekje kon aantrekken dat zo typisch is voor dit soort behandelingen, begon de masseuse met het zachtjes masseren van mijn voeten en benen, waarbij ze met haar vingers de drukpunten opzocht en deze met precieze bewegingen stimuleerde. De zachte druk van haar handen gaf me een gevoel van comfort en veiligheid, en de warme handdoek die ze op mijn voeten legde, bracht een gevoel van verkwikking teweeg.


Er werd ook een aromatische mix van essentiële oliën aangebracht die heel wat bijdroeg tot de geheelervaring terwijl ik werd gemasseerd met lange, vloeiende bewegingen. De geuren van de oliën vulden de kamer en drongen door tot in mijn ziel. Ik kon de subtiele tonen van lavendel, eucalyptus en bergamot onderscheiden, die samen een harmonieus en rustgevend geheel vormden. De masseuse gebruikte een techniek van ritmische bewegingen en subtiele druk om mijn spieren los te maken en mijn energiebanen te stimuleren. Haar aanrakingen waren als een dans, die me meevoerde naar een staat van diepe ontspanning en innerlijke vrede.
Thaise massage


Mijn fotografe koos voor de stevige Thaise massage, een krachtige behandeling die gericht is op het losmaken van de spieren en het bevorderen van de bloedcirculatie. Ze werd begeleid naar een privékamer met een comfortabel bed, waar ze zich mocht omkleden. De masseuse maakte tijdens de behandeling gebruik van handen, ellenbogen en onderarmen om diepe druk uit te oefenen op de spieren en het weefsel. Onze fotografe gaf achteraf aan dat de massage verkwikkend krachtig, maar niet pijnlijk was, en dat ze werd achtergelaten met hernieuwde energie.


Wat opviel tijdens de Thaise massage, was de precisie en nauwkeurigheid van de masseuse. Haar bewegingen waren doordacht en gericht op specifieke spiergroepen, wat resulteerde in een intens gevoel van ontspanning en verlichting van pijnlijke gebieden. De masseuse was ook in staat om de druk aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van onze collega, waardoor de massage een zeer persoonlijke en op maat gemaakte ervaring was.


Wat Aroma Thai Massage & Spa onderscheidt van andere spa's, is het concept van traditionele Thaise therapieën en massages. Het is een plek waar mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zichzelf kunnen onderdompelen in de authentieke Thaise cultuur.


Het team van Aroma Thai Massage & Spa bestaat uit getrainde en ervaren Thaise masseuses en therapeuten die de kunst van de Thaise massage en therapieën tot in de perfectie beheersen. Het assortiment van behandelingen omvat verschillende massagetechnieken, zoals de traditionele Thaise massage, oliemassage, voetmassage en kruidenstempelmassage.

Er is ook een scala aan aromatherapiebehandelingen beschikbaar, waarbij essentiële oliën worden gebruikt om het welzijn van de geest en het lichaam te bevorderen.


Omdat je zelf mag uitkiezen met welke geur er wordt gewerkt, kan je ook moeilijk misgaan: echt aan te raden, dus!


Beoordeling


Na onze ervaringen bij Aroma Thai Massage & Spa kan ik met zekerheid zeggen dat het een van de beste spa's in Girona is. Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden we behandeld als koningen en kregen we een gevoel van ontspanning en rust. De medewerkers waren attent en vriendelijk, en de masseuses waren uitzonderlijk bekwaam en deskundig. Het interieur van de spa was prachtig ingericht en droeg bij aan de algehele sfeer van ontspanning en rust. De aromabehandeling was een unieke ervaring die ik nog nooit eerder had meegemaakt, terwijl de Thaise massage van de fotografe een opwindende en verkwikkende ervaring was. Het concept van traditionele Thaise therapieën en massages was duidelijk aanwezig in de spa, wat het tot een unieke en authentieke ervaring maakte.Aanbeveling


Als je op zoek bent naar een authentieke Thaise spa-ervaring, dan is Aroma Thai Massage & Spa in Girona de ideale plek. Het is een plek waar je jezelf kunt onderdompelen in de Thaise cultuur en je kunt laten verwennen met traditionele massages en therapieën.


De deskundige en ervaren masseuses en therapeuten zullen je helpen om je lichaam en geest te revitaliseren en te verjongen. Of je nu kiest voor een aromabehandeling of een traditionele Thaise massage, bij Aroma Thai Massage & Spa ben je in goede handen.


Aroma Thai Massage & Spa

Carrer de l'Obra, 3Aromabehandeling

17001 Girona

Spanje

www.aromathai.cat

info@aromathai.cat

+34 972 28 27 91

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page