top of page

Academy Awards 2013: Pre-events & vooruitblik

Deze nacht vindt het belangrijkste filmevenement van het jaar plaats: de grootste sterren troepen samen voor het Chinese Theatre - sinds vorig jaar omgedoopt tot het Dolby Theatre - om zich in alle opzichten van hun beste kant te laten zien. Juwelen en dure jurken worden geleend van sponsors als Dior en Armani, couturiers worden belast met het ontwerpen van de meest extravagante outfit en een klein legertje stylisten moet ervoor zorgen dat alles mooi bij elkaar past. Hoewel het gebeuren op de rode loper misschien wel de meeste aandacht trekt, weten ingewijden maar al te goed waar alles om draait: film en business. Big business.Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page