top of page

Fabstir biedt nieuwe kansen voor 'content creators'

De innovatieve kracht van Fabstir: nieuwe mogelijkheden voor Filmmakers


Met de opkomst van digitale technologie heeft de filmindustrie een ongekende transformatie ondergaan. Filmmakers worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en obstakels, maar ze worden ook verwend met ongekende mogelijkheden. In dit dynamische landschap is er één platform dat filmmakers in staat stelt om optimaal te profiteren van deze veranderingen: Fabstir. Dit innovatieve platform vormt de brug tussen kunst, technologie en het publiek, en biedt filmmakers een breed scala aan unieke kansen. Met de visionaire oprichter Jules Lai en zijn team die de laatste hand leggen aan de ultieme gebruikerservaring, is het de moeite waard om te ontdekken wat Fabstir te bieden heeft.
BeauSense Magazine_Fabstir verandert de spelregels
.pdf
Download PDF • 944KB

Wat Fabstir onderscheidt van traditionele distributiekanalen is de nadruk op digitale mogelijkheden en de integratie van opkomende technologieën zoals blockchain en NFT's (non-fungible tokens). Dit platform verandert de manier waarop filmmakers hun werk delen, verkopen en promoten ingrijpend – en het reikt zelfs verder dan alleen de filmwereld.


Een revolutionaire manier van verkopen


Een van de meest opvallende voordelen van Fabstir is de mogelijkheid om producten op een revolutionaire manier te verkopen. Door gebruik te maken van blockchaintechnologie en het creëren van NFT's, stelt Fabstir filmmakers in staat om hun films te verkopen als digitale activa. Dit betekent dat een film niet langer beperkt is tot een bepaald aantal bioscopen of fysieke media om voldoende opbrengsten te genereren. In plaats daarvan wordt een film getransformeerd in een NFT, waardoor het uniek en verhandelbaar wordt op de markt.


Dit opent nieuwe mogelijkheden voor filmmakers, ook op het gebied van financiering. Het traditionele proces om financiering te vinden voor een filmproject kan vaak tijdrovend en complex zijn. Met Fabstir kunnen filmmakers hun films, series of muziek vooraf verkopen als NFT's, waardoor ze directe toegang krijgen tot investeerders en de benodigde middelen kunnen genereren. Dit geeft filmmakers de vrijheid om onafhankelijk van grote filmstudio's en distributieplatforms te werken, terwijl ze volledige controle behouden over hun creatieve visie.Een bredere focus


Fabstir beperkt zich niet alleen tot de verkoop van afgewerkte films. Het platform biedt ook mogelijkheden voor het verkopen van scripts, series, pilots, documentaires, achter-de-schermen-beelden, merchandise, bloopers, games en andere gerelateerde producten. Dit maakt Fabstir veelzijdiger dan andere bestaande platforms en opent de deur naar nieuwe manieren om inkomsten te genereren.


Naast de verkoop van films biedt Fabstir filmmakers ook nieuwe mogelijkheden om hun werk te promoten en een breder publiek te bereiken. Door de digitale aard van het platform en de wereldwijde toegankelijkheid kunnen filmmakers hun films aanbieden aan een internationaal publiek zonder beperkingen in tijd en ruimte. Ze kunnen rechtstreeks contact leggen met geïnteresseerde kijkers en fans over de hele wereld, waardoor ze een loyale community kunnen opbouwen en in contact kunnen blijven.


Unieke voordelen voor auteursrechten


Een ander voordeel dat Fabstir biedt, is de integratie van NFT's in auteursrechten. Filmmakers kunnen hun NFT's zo instellen dat ze automatisch royalty's genereren bij elke doorverkoop van hun content. Dit betekent dat ze blijvend kunnen profiteren van hun werk, zelfs na de initiële verkoop. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor zowel gevestigde filmmakers als opkomend talent om een duurzame carrière in de filmindustrie op te bouwen.


Om het volledige potentieel van Fabstir te benutten, moeten filmmakers openstaan voor nieuwe technologieën en bereid zijn om traditionele grenzen te doorbreken. Het is essentieel om te erkennen dat het landschap van de filmindustrie voortdurend in beweging is, en platforms zoals Fabstir bieden nieuwe mogelijkheden om bij te blijven en te profiteren van recente ontwikkelingen. Voor avontuurlijke filmmakers die de mogelijkheden van digitale distributie willen verkennen, biedt Fabstir een compleet nieuw terrein om hun visie tot leven te brengen.


Dirk Vandereyken

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page