top of page

Swing: Topkleding uit Kaapstad

Bij ons bezoek aan de Oranjezicht Markt in Kaapstad, Zuid-Afrika, waren we aangenaam verrast door de ontdekking van een opvallende kledinglijn naast de verwachte lokale producten en lekker eten. In ons volgende nummer brengen we een complete fotoshoot met de kleding van Swing fashion, maar eerst hebben we een gesprek gehad met Nicole Swing, de ervaren ontwerper achter dit merk.
BeauSense Magazine_Swing
.pdf
Download PDF • 1.57MB

Klik op de bovenstaande link om het hele bestand te downloaden als verrijkte pdf


Nikki Swing, de drijvende kracht achter Swing fashion, begon haar carrière met een modeopleiding en heeft in de loop der jaren een herkenbaar merk opgebouwd in Kaapstad. Swing is inmiddels populair onder jongeren in de stad. Het merk heeft zelfs internationale bekendheid verworven, met modellen die Swing-kleding gebruiken voor fotoshoots, waaronder de Nederlandse Janneke Scherpenhuyzen, die een ambassadeur voor het merk is geworden.


Naast dameskleding heeft Swing ook een bescheiden herencollectie en plant Nikki de uitbreiding van de herenlijn met meer comfortabele en tijdloze stukken. In een snel veranderende modewereld waar seizoensgebondenheid afneemt, heeft Swing zich gericht op tijdloosheid en comfort, met sommige ontwerpen die al jaren populair blijven.


Ondanks haar ervaring blijft Nikki geïnspireerd door haar team en klanten, en ze waardeert de input van jonge mensen in haar ontwerpproces. Swing Cape Town heeft een fysieke aanwezigheid op de Oranjezicht Markt in Kaapstad en ook in de Bay Harbor Market in Hout Bay. Met een groeiende populariteit onder toeristen en de lokale bevolking, blijft Swing fashion een opvallende speler in de mode-industrie van Kaapstad.


Het volledige interview vind je in het tweede nummer van ons print– en pdf-magazine, LifeBytes Magazine, maar blijf ook BeauSense Magazine en PDF’zines lezen voor onze versie van de volgende fotoshoot!


Dirk Vandereyken & Paula van Unen


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page