top of page

Rollenspelbespreking: Doctor Who - Adventures in Time and Space

Wees maar zeker: we hebben zelden zo sterk het gevoel gehad dat een achtergrondbeschrijving van een rollenspel zo onnodig was als nu. Wie nog nooit heeft gehoord van Doctor Who, is immers waarschijnlijk geen sf-fan, heeft geen tv of heeft de laatste 51 jaar in een diepe winterslaap. Een halve eeuw, dus, zo lang is het geleden dat de eerste aflevering van Doctor Who op de BBC werd uitgezonden. 26 seizoenen lang waren de Engelse zender en zijn sciencefictionreeks onafscheidelijk, tot BBC 1-‘Controller’ Jonathan Powell en ‘Head of Series’ Peter Cregeen – die allebei weinig affiniteit hadden met zowel Doctor Who als producer John Nathan-Turner – in 1989 aankondigden dat er geen nieuwe jaargang meer zou zijn.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page