top of page

Restaurantbespreking: La Soeur du Patron

Wees er maar zeker van: de betere restaurants stralen vaak de persoonlijkheid van hun eigenaar uit. In het beste geval voelen ze haast aan als een verlenging van hem of haar, met vooral wat visie, inrichting en allerlei grote of kleine details betreft. Als iemand dan zo’n bonte achtergrond heeft als Carl Dos Santos, de sympathieke uitbater van de twee Brusselse restaurants La Soeur du Patron, kan het haast niet anders of je merkt dat wanneer je beide zaken binnenstapt. Dos Santos heeft immers niet alleen een Portugese vader en een Braziliaanse grootmoeder, zijn moeder is van Deense en Noorse origine, terwijl de man zelf hotelschool heeft gevolgd in Waver en zijn stiel heeft geraffineerd in bekende huizen als Le Caraquin du Lac, l’Orangeraie, Le Repos de la Montage, Le Crabe Fantôme en La Trèfle à Quatre. Wij gingen alvast een kijkje nemen op het adres in Ukkel.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page