top of page

Blu-raybespreking: Whiplash

Kort nadat de ambitieuze drummer Andrew Neimann (Miles Teller) aan een van de meest prestigieuze muziekconservatoria van het land begint te studeren, krijgt hij een bezoek van Terence Fletcher (glansrol van J.K. Simmons), een legendarische jazzleraar en dirigent die de bands onder zijn leiding steevast naar de hoogste regionen van zowat elke relevante competitie weet te leiden. Fletcher kijkt even toe hoe Andrew repeteert, maar gedraagt zich tegelijkertijd ook bijzonder dominant. Het weerhoudt de student echter niet om in te gaan op de daaropvolgende uitnodiging van de meesterinstructeur en zich bij diens studioband te voegen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page