top of page

Interview: Shari Spiro - AdMagic

‘Personaliseerbaar’ is het woord wanneer je aan het Amerikaanse AdMagic denkt. Het bedrijf helpt spelontwerpers die hun projecten via Kickstarter opstarten nu al enkele jaren lang om hun dromen waar te maken. Ze zorgen voor het ontwerp en/of het drukken van speelkaarten, pokerchips, fiches, spelstukken of zelfs volledige bordspellen die volledig aansluiten bij het concept van het rollenspel, kaartspel, bordspel of wargame. Daar stopt het trouwens niet bij: ook wie originele visitekaartjes wil, iets speciaal wil doen op zijn of haar bruiloft of een teambuildingactiviteit organiseert voor zijn of haar bedrijf kan terecht bij AdMagic. De mogelijkheden zijn haast eindeloos en gaan van T-shirts tot tassen en zelfs waterflessen. Wij spraken met de sympathieke ‘lady in charge’, Shari Spiro.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page