top of page

Albumbespreking: Alpha Tiger - Beneath the Surface

Wat een verademing is het toch om tussen al het death en black metal geweld dat Century Media uitbrengt een band als Alpha Tiger te zien opduiken! Deze Duitse jongens zien eruit alsof ze zijn blijven ‘hangen’ in de jaren tachtig... en zo klinken ze ook. Terwijl bekendere teutoonse bands als Helloween, Gamma Ray en Edguy oorspronkelijk de mosterd bij de New Wave of British Heavy Metal à la Iron Maiden haalden (al kan daar bij Helloween over getwijfeld worden wegens al actief in de repetitieruimte voor Bruce Dickinson bij Maiden toetrad), lonkt Alpha Tiger meer naar de Amerikaanse power metal van zo’n dertig jaar geleden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page