top of page

Albumbespreking: Cryptopsy - The Best of Us Bleed

Niet aan twijfelen: soms wéét je als journalist of recensent gewoon dat er een interessant verhaal schuilt achter bepaalde keuzes die bands of labels maken. Denk maar aan de perikelen binnen Nightwish rond het dumpen en het vermeende opstappen van respectievelijkTarja Turunen en daarna Anette Olzon, of aan de ruzie tussen Rhapsody (of Fire) en Joey DeMaio van Manowar. Ook de Canadese deathmetalband Cryptopsy heeft nu zijn klein mysterie beet: nauwelijks een paar maanden geleden brachten de heren nog een nieuw album uit... in eigen beheer. Dat Century Media – voordien 4 albums lang thuisbasis van Cryptopsy – nu opeens een dubbele verzamel-cd van de band uitbrengt, vanzelfsprekend zonder materiaal van het recentste album, doet dus op zijn minst de wenkbrauwen fronsen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page