top of page

Albumbespreking: Fozzy - Sin and Bones

We schrijven enkele jaren geleden. Rapmetalband Stuck Mojo maak zijn doortocht in België. De organisatie is in handen van een kleine vereniging die doet denken aan de plaatselijke scouts en de promotie vooraf is nagenoeg onbestaande. Slechts enkele betalende bezoekers dagen op. De meeste toeschouwers blijken bij de organisaƟe zelf te horen, maar toch geeft de band het beste van zichzelf. Tijdens een interview in zijn trailer blijkt gitarist Rich Ward een beetje gefrustreerd te zijn over het gebrek aan succes van ‘zijn’ Stuck Mojo, maar neemt hij ook alles filosofisch op en overtuigt hij ons van het feit dat het hem vooral om de liefde voor muziek te doen is.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page