top of page

Interview: Kamelot

Altijd leuk als je iemand kunt interviewen die aan de leiding staat van een van jouw favoriete bands. Kamelot begint steeds meer aandacht te trekken, maar ondergetekende is een fan van het eerste uur die de groep rond gitarist Thomas Youngblood en meesterzanger Roy Khan al vanaf het begin volgt en dan vind je natuurlijk dat deze jongens al eerder helemaal hadden mogen doorbreken. Niet dat Kamelot slecht boert: de videoclips hebben altijd van smaak en een redelijk budget getuigd, terwijl ook de optredens steeds grootser worden opgevat. Een blik op de fantastische videoclip van The Great Pandemonium, uit het nieuwste album, Poetry for the Poisoned, zegt genoeg. Al kan het nog veel meer episch, zoals Thomas ons ook vertelt…


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page