top of page

Interview: Symfonia

Het is al vaak geschreven: wanneer je de ledenlijst van de progressieve power metalformatie Symfonia bekijkt, is het moeilijk om niet over een supergroep te spreken. De verschillende muzikanten hebben immers al hun sporen verdiend bij hoog aangeschreven metalbands als Angra en Shaman (zanger Andre Matos), Stratovarius (gitarist Timo Tolkki en bassist Jari Kainulainen), Sonata Arctica en Kotipelto (toetsenist Mikko Härkin), en tenslotte Holy Moses, Helloween, Gamma Ray en Masterplan (drummer Uli Kusch). De eerste boreling van dit vijftal heet In Paradisum en werd recentelijk uitstekend onthaald door de pers, vooral als de betreffende journalisten het geenszins erg vonden dat de muziek onvermijdelijk refereert naar onder andere Stratovarius. Wij spraken met vocalist Andre Matos.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page