top of page

Restaurantrecensie: Piccolino

Het is altijd leuk wanneer er een nieuw restaurant bijkomt in Antwerpen, maar de laatste twee jaar bleef ‘trendy’ Antwerpen-Zuid wat culinair potentieel betreft een beetje achterop hinken. Terwijl aan de Sint-Aldegondiskaai, de Godefriduskaai en elders de ene na de andere knappe eetplaats uit de grond schoot, bleven we binnen de stad aan het einde van de Schelde wat meer op onze honger zitten, vooral wat betreft originele initiatieven. TAN is zeker een verfrissende nieuwe zaak, maar buiten Burgers & Booze zijn er de laatste tijd weinig echt creatieve projecten bijgekomen. Italo-Belg Francesco Nigro probeert daar echter iets aan te doen…


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page