top of page

Restaurantvoorstelling: DIVIN by Sepi

Twee persbezoekjes op dezelfde dag in dezelfde straat, waarvan er eentje door ons wordt georganiseerd en een andere door een tweede persbureau: dan moéten we dat restaurant dus zeker als journalist bezoeken. Als het dan ook om iets gaat wat voorbestemd is om een absolute trekpleister in Antwerpen-Zuid te worden, uitgebaat door de beste Belgische sommelier van 2014, ben je als restaurantrecensent natuurlijk extra gemotiveerd om te gaan. De naam van de zaak? DIVIN by Sepi.


Het stond natuurlijk in de sterren geschreven: wie het enthousiasme zag waarmee Sepideh Sedaghatnia jureerde in het populaire tv-programma Mijn Pop-uprestaurant!, zal wellicht niet verbaasd zijn dat de ex-sommelier van sterrenzaak ’t Zilte ook een eigen restaurant zou beginnen. Het werd uiteindelijk een gastronomische wijnbar (of kortweg ‘gastrobar’) waar de hand van Sepideh zelf erg duidelijk in terug te vinden is.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page