top of page

Hotelrecensie Praag: Andel's Hotel

Wie graag wat buiten het centrum zit, kan voor het moderne Andel’s Hotel kiezen, dat zich wel nog steeds maar 3 metrohaltes van het Sint Wenceslasplein bevindt. Er is ook buiten het ontbijt gratis koffie en thee beschikbaar, en bovendien zorgen de knappe vergaderzaal en de internetfaciliteiten ervoor dat het Andel’s een uitstekende keuze is voor zakenlui. Elke verdieping heeft een kleine lobby met zetels waar je gerust iets kunt drinken, maar natuurlijk kan je ook naar brasserie Oscar gaan, terwijl restaurant Delight binnenkort ook waarschijnlijk een prominentere rol in het geheel zal krijgen. Het eten is er heel wat beter dan wat je in de buurt kunt krijgen in de lokale restaurants, maar niet uitzonderlijk en hetzelfde geldt voor de cocktails aan de bar. Daarvoor wordt het personeel wel extra opgeleid. Een ruime fitnesszaal en een wellnesscentrum zorgen ervoor dat het lijstje faciliteiten behoorlijk indrukwekkend wordt. Probeer zeker ook eens met de hotelmanager te praten, want de man is een vat vol boeiende verhalen en zorgt ervoor dat de mensen die onder hem werken hun job haast perfect te lijken uitvoeren. Tenslotte even vermelden dat er ‘appartementen’ beschikbaar zijn voor grotere groepen, wat een enorm voordeel is als je met meerdere mensen reist. http://www.vi-hotels.com/andels-prague


Praag Andels Hotel lobby.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page