top of page

Las Vegas: Showstad

‘What happens in Vegas, stays in Vegas’ – het is een van de beroemdste uitspraken ter wereld. Wie denkt dat de slogan zo oud is als de stad zelf, komt bedrogen uit, want het was de Las Vegas Convention and Visitors Authority dat in 2005 de zin begon te gebruiken om hun stad te promoten. Geniaal, ook al had men de mosterd gehaald uit de advertentieslogan ‘What happens here, stays here’, die in 2002 al gebruikt werd door pr-agentschap R&R Partners, Inc. en volgens Tommy Lee, de extravagante drummer van Mötley Crüe, was zelfs die uitdrukking niet origineel. Het oorspronkelijke gezegde zou immers ‘What happens on tour, stays on tour’ zijn. Ondertussen werd de hele uitdrukking jammer genoeg al meermaals gekopieerd, maar wie eenmaal Vegas bezoekt, begrijpt al snel waarom geen enkele stad ter wereld die meer verdient dan Las Vegas, de entertainmenthoofdstad van de wereld. Wij bezochten er een aantal van de bekendste shows...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page