top of page

Reistip: Londen

Het overkomt ons elk jaar opnieuw: telkens we Londen bezoeken en denken dat we na een dertigtal reisjes bijna alles reeds gezien hebben, verbazen we ons opnieuw over wat er allemaal in de Engelse hoofdstad te doen is. Nochtans is die vaststelling niet zo verrassend, want met een bevolking van 8.173.194 koppen en maar liefst 5206 inwoners per vierkante kilometer troeft de metropool Vlaanderen met zijn 6.350.765 hoofden en 470 inwoners per vierkante kilometer probleemloos af. Goed, niet elk gedeelte van Londen is even mooi en in de buitenwijken van Greater London is er absoluut minder te beleven dan in de City, maar wie de stad bezoekt, zal al snel ontdekken dat er zoveel te zien en te doen valt dat je er gemakkelijk maanden of zelfs jaren kunt doorbrengen zonder dat je het gevoel hebt alles te hebben gedaan.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page