top of page

Valencia & Restaurant Week

Antropologen weten het al lang: om een cultuur écht te leren kennen, is het best om je er maandenlang, zo niet jarenlang, in onder te dompelen. Ook wie echt vertrouwd wil geraken met een stad, trekt daar best wat tijd voor uit. Heb je maar enkele dagen en wil je toch wat meer leren kennen dan enkel wat in de toeristische gidsen staat te lezen, is het vaak een goed idee om eens een persoonlijke gids in te huren. Wij bezochten Valencia tijdens de Restaurant Week en werden er een gedeelte van de tijd begeleid door Konstantin Stanishevski, een van de beste gidsen die we al mochten ontmoeten – met dank aan Miriam Mascaros, de sympathieke dame van de toeristische dienst die de trip voor ons regelde.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page