top of page

Persdag: Konfijten van Didden

Op donderdag 16 oktober presenteerde het Belgische voedingsbedrijf Didden op stijlvolle manier zijn gamma konfijten: in het atelier van [Mmmmh!], niet zover van de Louizalaan in Brussel. Het is een publiek geheim dat we bij BeauSense Magazine altijd een zwak hebben gehad voor de kookworkshops en de tegelijk knusse en erg functionele interieurs van [Mmmmh!] en nu de Antwerpse vesting is opgedoekt wegens een gebrek aan ondersteuning door deze in wezen Waalse groep, was het nog eens een uitgelezen kans om twee vliegen in een klap te slaan. We trokken naar Brussel om te proeven of de konfijten van Didden wel degelijk aan te raden zijn.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page