top of page

Restaurantbespreking: Sapori

Soms wéét je gewoon wanneer het goed zit met de keuken van een restaurant. Een voorbeeld: Sapori, dat onder leiding staat van chef Tom Geerts. Geerts, een vroegere adept van onze favoriete Antwerpse chef, John Verbeeck, durfde het aan om zijn restaurant onder te brengen in een prachtig pand dat net weggedoken is achter de hoek van de Mechelsesteenweg en de Britselei. De vorige uitbaters wisten ondanks een uitstekend concept – een luxueuze ontbijtlounge – niet voldoende klanten binnen te lokken, maar Geerts heeft daar uitstekend op geanticipeerd door zijn restaurant als opstapje te gebruiken naar een ongetwijfeld baanbrekende cateringdienst. Voorlopig kan je echter ook nog in de zaak zelf terecht en dus vonden we het dringend tijd om eens langs te gaan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page