top of page

Restaurantbespreking: The Sixtyone

Londen is een van de meest fantastische steden om te bezoeken in Europa – en al helemaal als je een liefhebber van gastronomie bent. De stad is op culinair gebied immers voortdurend in beweging. Elke maand komen er wel nieuwe interessante restaurants bij en door de reputatie van een aantal bekende chefs die in de Engelse hoofdstad hun uitvalsbasis hebben, willen heel wat eergevoelige collega’s extra hun best doen om hun gasten te verbazen. Voor elk modern interieur is er echter ook een heel klassieke inrichting, voor elke moleculaire bereiding is er een gerecht dat vooral een basis heeft in de traditionele Franse keuken, en ga zo maar door. Een van de eetgelegenheden die we bezochten, is erin geslaagd om een mooie balans te vinden tussen klassiek en meer vooruitstrevend: The Sixtyone.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page