top of page

Rollenspelbespreking: Pathfinder Adventure Path - Iron Gods

Pathfinder Roleplaying Game: Adventure Path – Iron Gods (Fires of Creation, Lords of Rust, The Choking Tower, Valley of the Brain Collectors, Palace of Fallen Stars) Rollenspel Uitgever: Paizo Publishing Ontwerpers: Neil Spicer, Nicolas Logue, Ron Lundeen, Mike Shell, Tim Hitchcock Softcover /5 x 94 blz. (zesde boek nog niet besproken)/ 2014 Recensent: Dirk Vandereyken

***1/2

Het eerste boek in het Iron Gods Adventure Path voor Pathfinder, Fires of Creation, begint in Torch, een ogenschijnlijk onbelangrijk dorp in Numeria, dat echter een enorme trekpleister is voor smeden, die van heinde en ver naar Torch trekken om ‘skymetal’ te kunnen bewerken.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page