top of page

Restaurantbespreking: Blue Elephant

Ja, echte succesverhalen bestaan nog. Toen hij in 1980 te Brussel L’Eléphant Bleu oprichtte, was Nederlander Karl Steppe zich waarschijnlijk nog niet bewust van de enorme groei die zijn restaurant zou doormaken. Het etablissement werd omgedoopt tot Blue Elephant en ontwikkelde zich al snel tot een echt instituut. Chefs in opleiding worden naar de kookschool in Bangkok gestuurd om te leren hoe ze de typische gerechten moeten klaarmaken, zodat de verschillende filialen over heel de wereld buiten een aantal suggesties grotendeels dezelfde kaart kunnen aanbieden. Met elf zijn ze, de Blue Elephants: eentje is gelegerd in Ukkel, de andere restaurants bevinden zich in Londen, Bangkok, Phuket, Malta, Lyon, Kopenhagen, Parijs, Dubai, Bahrein en Jakarta. Wij bezochten voor de vierde keer in zes jaar de Belgische vesting om te kijken hoe de keuken en de bediening er is geëvolueerd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page