top of page

Persbericht: Welcome to Me

Wat gebeurt er als een vrouw met Borderline-persoonlijkheidsstoornis de Mega-Millions lotterij wint? In het geval van Alice Klieg (Kristen Wiig) stopt ze met haar medicijnen en koopt ze haar eigen talkshow! De intieme zwarte komedie Welcome To Me laat het jaar uit het leven van Alice zien waarin zij haar gewonnen geld gebruikt om haar droom uit te laten komen; de nieuwe Oprah worden. Het resultaat is een hilarische show waar zij haar denkbeelden deelt over alles van voeding en relatie tot castreren van huisdieren.In Welcome To Me hebben ook sterren een rol als Wes Bentley (Interstellar), Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Joan Cusack (The Perks of Being a Wallflower), James Marsden (Anchorman 2: The Legend Continues) en Tim Robbins (The Lucky Ones).


 • IMDB

 • Facebook

 • Official

 • Release: 19/08/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

 • Studio: Central Film

WELCOME TO ME – DVD

 • Speelduur: 83′

 • 1.85:1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • VOST

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page