top of page

Persbericht: Suits - Seizoen 4

In de advocatuur kan niemand lang content zijn. Mike (Patrik J. Adams, Lost) heeft Pearson Specter verlaten voor een grote investeringsmaatschappij, dat haalt de druk van de ketel van zijn uitgebreide leugen, maar het leven is verre van ok. Harvey (Garbiel Macht, Love and Other Drugs) en Mike staan al snel tegenover elkaar in de strijd voor een overname. Met de hete adem van de SEC in de nek van Pearson Specter komt ook de relatie van Mike en Rachel (Meghan Markle, Horrible Bosses) in zwaar vaarwater, Jessica’s (Gina Torres, Gossip Girl) onpartijdigheid wordt op de proef gesteld en iedereen overschrijd de regels. Net wanneer alle puzzelstukjes in elkaar lijken te vallen, leidt een onschuldig gesprek tussen Louis (Rick Hoffman, Samantha Who?) en Mike tot onverwachtse openbaring.

 • IMDB

 • Official

 • Facebook

 • Release: 12/08/2015 (verschoven van 10/06/2015)

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

SUITS S4 – DVD

 • Speelduur: 660′

 • 1.78:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page