top of page

Restaurantrecensie: Cucinamrangon

We hebben het altijd spijtig gevonden: voor veel mensen blijft ‘Italiaans’ synoniem met pizza en pasta. Nochtans heeft dat land een rijke culinaire traditie die je toelaat om in verschillende regio’s heel diverse gerechten te eten die sterk verschillen van elkaar. Om die te leren kennen, moet je echter niet zomaar een pizzeria binnenstappen: een kleine zoektocht leert gewoonlijk dat er in de meeste grootsteden wel minstens een fantastisch Italiaans restaurant te vinden is: La Truffe Noire in Brussel, bijvoorbeeld, L’Angelo Rosso in Sint-Truiden, La Stanza in Leuven… of Cucinamarangon in Turnhout. Wij trokken naar de hoofdstad van de Kempen om daar een kijkje te gaan nemen en kwamen positief verrast naar buiten.

Klik op de foto voor het hele artikel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page