top of page

Persbericht: The Casual Vacancy

Wie dacht dat J.K. Rowling enkel boeken schreef over tovenaars en mysterieuze beesten heeft het mis. The Casual Vacancy is met meer dan 6 miljoen verkochte exemplaren een van de succesvolste titels uit het oeuvre van de schrijfster. De BBC en HBO goten het verhaal in een miniserie, en die ligt vanaf 14 oktober in de winkelrekken op dvd!


Synopsis

The Casual Vacancy draait om Pagford, een op het eerste gezicht idyllisch Engels dorpje met een charmant marktplein en een eeuwenoud klooster. Maar voorbij de uiterlijke schijn ligt een stad die wordt verscheurd door oorlog: de rijken tegen de armen, de tieners tegen hun ouders, vrouwen tegen hun mannen, leraren tegen hun leerlingen. In Pagford is niets wat het lijkt.

Bonusmateriaal

  • An Introduction to The Casual Vacancy

  • Adapting The Casual Vacancy

  • Casting The Casual Vacancy

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page