top of page

Persbericht: Jurassic World

Exact 22 jaar nadat Steven Spielberg het pad naar Jurassic Park effende, werd op Isla Nubar een attractie geopend die nog indrukwekkender en populairder is: Jurassic World. Om de bezoekerscijfers op peil te houden hebben de beheerders van het park een nieuwe, genetisch gemodificeerde hybride gecreëerd die ze Indominus Rex hebben gedoopt. Het schepsel is groter, sterker en vele malen intelligenter dan eender welke dinosaurus die ooit op Aarde rondzwierf. Maar het geheimzinnige nieuwe ras blijkt ook veel gevaarlijker dan iemand had kunnen voorzien. In Jurassic World, een productie van franchisebedenker Steven Spielberg, met Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) in de regisseursstoel, vertolkt Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Parks and Recreation) de rol van ex-militair Owen Grady, expert dierengedrag van het park. Als een ongeziene chaos losbreekt en het leven van de toeristen bedreigd wordt, moet hij zijn krachten bundelen met Bryce Dallas Howard (The Help, The Twilight Saga), die de rol speelt van Claire Dearing, de ambitieuze carrièrejager van Jurassic World.

Vincent D’Onofrio (Men in Black, Law & Order: Criminal Intent), Jake Johnson (New Girl, Let’s Be Cops), Nick Robinson (Melissa and Joey), Ty Simpkins (de tv-serie Insidious) BD Wong (Jurassic Park, Law & Order: SVU), Judy Greer (Ant-Man) en Irrfan Khan (Life of Pi) vertolken de gesmaakte bijrollen in deze avontuurlijke blockbuster die zowel fans van het origineel als een compleet nieuwe kijkersgeneratie zal weten te betoveren.

 • IMDB

 • Facebook

 • Official FR

 • Official

 • Twitter

 • Release: 7/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

JURASSIC WORLD – DVD

 • Speelduur: 125′

 • 2.00:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Extra’s

 • Deleted Scenes

 • Chris & Colin Take On The World

JURASSIC WORLD – BLU-RAY

 • Speelduur: 125′

 • 2.00:1 – 1080p

 • Engels DTS-HD Master Audio 7.1

 • Frans DTS-Surround 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Extra’s

 • Welcome To Jurassic World

 • Jurassic World: All-Access Pass:

 • Innovation Center Tour With Chris Pratt

 • Dinosaurs Roam Once Again

 • Deleted Scenes

 • Chris & Colin Take On The World

JURASSIC WORLD 3D SUPERSET – BLU-RAY 3D

 • Speelduur: 125′

 • 2.00:1 – 1080p

 • Frans DTS-Surround 5.1

 • Engels DTS-HD Master Audio 7.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

GENERIEKE INTERVIEWS

 • HE_TV_Generic_Jurassic World_Chris Pratt

 • HE_TV_Generic_JurassicWorld_Bryce Dallas Howard

 • HE_TV_Generic_JurassicWorld_ColinTrevorrow_Director

 • HE_TV_Generic_JurassicWorld_Ty Simpkins_and_Nick Robinson Jurassic World

 • Chris Pratt Online Generic FINAL

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page