top of page

Persbericht: Back to the Future Trilogy

Oscar®-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis werkten samen aan deze hilarische, originele en baanbrekende avonturenfilm die het begin vormde van een van de meest succesvolle filmtrilogieën aller tijden! Wanneer tiener Marty McFly (Michael J. Fox) terugreist naar 1955 aan boord van de DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd), zet hij een tijdschokkende kettingreactie in gang die zijn toekomst uitwist en hem voor eeuwig vastzet in het verleden! Met zijn grensverleggende special effects, onvergetelijke songs en nonstop actie doorstond deze film de tand des tijds moeiteloos.
 • Official

 • Twitter

 • Facebook

 • IMDB

 • Release: 7/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

In 1985 begonnen regisseur Robert Zemeckis, uitvoerend producent Steven Spielberg en producent/scenarioschrijver Bob Gale een driedelige reis door de tijd. Zij braken wereldwijd de box office records en maakten Back to the Future tot één van de meest geliefde trilogieën in de filmhistorie. In 1989 kregen we een kijkje in de toekomst in Back to the Future Part II, toen Marty McFly en Doc Brown samen hun reis begonnen naar oktober 2015. The future is finally here!


Universal Home Entertainment viert op 21 oktober 2015 de 30ste verjaardag van de baanbrekende eerste film. Speciaal voor dit jubileum verschijnen er 4 nieuwe releases op 7 oktober 2015. De Back to the Future 30th Anniversary Trilogy bevat alle films en een nieuwe bonus disc met 2 uur aan extra’s en is zowel verkrijgbaar op Blu-ray als UV. De bonus disc bevat nieuwe originele shorts, documentaires, 2 aflevering en van de animatieserie en meer.

Over Back to the Future 30th Anniversary Trilogy (Blu-ray)

Beleef opnieuw de toekomst met de Back to the Future 30th Anniversary Trilogy! Ga mee met Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) en reis door het verleden, heden en de toekomst met DeLorean voor het avontuur van je leven. Deze onvergetelijke collectie is een weergaloze trilogie van alle tijden.

Bevat:

 • Back to the Future, Back to the Future Part II, Back to the Future Part III

 • Bonus disc met meer dan 2 uur bonusmateriaal

 • Digital HD met Ultra Violet (Blu-ray)

 • Collectie-verpakking (Blu-ray)

Bonusmateriaal:

 • Doc Brown Saves the World!: Een nieuwe originele short met Christopher Lloyd;

 • OUTATIME: het herstellen van DeLorean: een kijkje bij de restauratie in 2012 van de meest iconische auto in de historie van film;

 • Looking Back to the Future: een 9-delige documentaire uit 2009 over de legende van de trilogie;

 • Back to the Future: The Animated Series: 2 afleveringen (“Brothers” en “Mac the Black”) uit 1991 met beelden van Christopher Lloyd als Doc Brown;

 • Een 6-delige documentaire met verhalen van de toekomst;

 • The Physics of Back to the Future;

 • Deleted Scenes;

 • Q&A met Michael J. Fox;

 • Acht featurettes uit het archief;

 • Beelden van achter de schermen;

 • Muziek video’s;

 • Commentaar;

 • Back to the Furture: The Ride.

Naast de complete Back to the Future 30th Anniversary Trilogy worden de drie delen vanaf 7 oktober 2015 ook los uitgebracht op Blu-ray:

 • Back to the Future

 • Back to the Future Part II

 • Back to the Future Part III

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page