top of page

Persbericht: Entourage

De boys are back in town! Entourage, een van de beste en populairste reeksen van de afgelopen jaren, kreeg dit jaar een langverwacht vervolg op het witte doek! Een blij weerzien voor de fans met Vincent, Eric, Turtle en Johnny, wiens vriendschapsband in het bikkelharde Hollywood nog steeds overeind blijft. Studiobaas Ari Gold heeft wilde plannen met de jongens en dat levert een glamoureuze en hilarische film op.


Entourage is vanaf 28 oktober beschikbaar op Blu-ray, dvd en Video on Demand. Bovendien is ook de combobox, met zowel de volledige reeks als de film, vanaf dan ook beschikbaar. Verplichte kost voor al wie droomt om het te maken in Hollywood!

Synopsis

Filmster Vincent Chase is terug, net als zijn vrienden Eric, Turtle en Johnny! Vincent doet weer zaken met voormalig agent en inmiddels studiobaas Ari Gold. Hun relaties en ambities mogen dan veranderd zijn, hun band blijft ijzersterk in het grillige en vaak genadeloze Hollywood. Schrijver en regisseur van de serie, Doug Ellin, vormt opnieuw een team met de oorspronkelijke cast en brengt de bekroonde, populaire HBO-serie nu eindelijk naar het grote scherm!


Bonusmateriaal

  • The Making of Hyde

  • The Gang – Still Rockin’ It

  • Hollywood, Baby!

  • Meet the Newest Member of Entourage

  • Lucas Ellin Is Jonah Gold

  • Deleted Scenes

  • Gag Reel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page