top of page

Persbericht: The Hobbit - The Battle of Five Armies Extended Edition & The Hobbit - Extended Edi

Heimwee naar Midden-aarde? Mis je de geur van de Gouw, het afslachten van Orcs en het gevoel van die ene, speciale ring rond je vinger? Dan is er goed nieuws! Vanaf 18 november is The Hobbit: The Battle of The Five Armies Extended Edition beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray en dvd! Deze editie bevat maar liefst 9 uur bonusmateriaal en de originele cut werd met 20 minuten verlengd. Bovendien is ook de langverwachte The Hobbit Extended Edition Trilogy vanaf dan beschikbaar op dezelfde formaten! Ga mee met Bilbo op zijn meeslepende reis door Midden-aarde en geniet van uren exclusieve features, interviews, nooit vertoonde scènes en tal van andere fantastische bonusmaterialen!
Synopsis


Thorin Eikenschild (Richard Armitage) en de dwergen van Erebor hebben de grote schatten van hun thuisland herwonnen, maar het gevolg is dat ze de verschrikkelijke Draak Smaug hebben losgelaten op Meerstad. Ondertussen heeft Sauron, de Duistere Heer, zijn Orc-legioenen uitgezonden om de Eenzame Berg aan te vallen en vecht Bilbo Balings (Martin Freeman) voor zijn leven in de oorlog tussen vijf grote legers. Terwijl de duistere krachten toenemen, moeten de Dwergen, Elfen en Mensen kiezen: samenwerken of vernietigd worden.

Bonusmateriaal


  • Commentary met regisseur Peter Jackson en co - producer Philippa Boyens

  • The Appendices – Delen 11 en 12 van The Appendices tonen de chronologische filmopnames van The Battle of the Five Armies. Neem een kijkje op de set doorheen drie opnameperiodes en ontdek de wereld van de digitale effecten.

  • New Zealand: Home of Middle - earth - deel 3

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page