top of page

Persbericht: Magic XXL

Dames, niet nodig om de verwarming deze winter op te zetten want vanaf 18 november jagen Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello en Adam Rodriguez de temperatuur in de woonkamer namelijk vanzelf serieus de hoogte in met de release van Magic Mike XXL op Blu-ray, dvd en Video on Demand! Glimmende spieren, minuscule strings en suggestieve handelingen bij de vleet, meer is er niet nodig om het de komende maanden voldoende warm te hebben!


Synopsis

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike (Channing Tatum) de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Bonusmateriaal

  • The Moves of Magic Mike XXL

  • Extended Malik Dance Scene

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page