top of page

Persbericht: Chicago Fire - Seizoen 3 & Boxset 1-3

De Emmy Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komt nu met het gloeiend hete derde seizoen van Chicago Fire. Terwijl veel van de brandweerlieden nog rouwen om hun gevallen maat tijdens een grote explosie krijgen ze ook te maken met nieuwe uitdagingen: een vastberaden pyromaan, de complicaties van een romance op de werkvloer en de spanning in de kazerne stijgt tot ongekende hoogte met schokkende uitkomst. Beleef de passie en de conflicten tussen de dappere mannen en vrouwen van Firehouse 51 in dit meeslepende derde seizoen!


 • IMDB

 • Facebook

 • Official

 • Release: 28/10/2015

 • Distributeur: Universal Pictures Benelux

CHICAGO FIRE S3 – DVD


 • Speelduur: 930′

 • 1.78:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

CHICAGO FIRE S3 – BLU-RAY


 • Speelduur: 930′

 • 1.78:1 – 1080p

 • Frans DTS-Surround 5.1

 • Engels DTS-HD Master Audio 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

CHICAGO FIRE S1-3 BOX – DVD


Emmy® Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf presenteert de eerste drie seizoenen van het vlammende drama Chicago Fire. Voor de brandweerlieden, reddingsbrigade en paramedici van Chicago Firehouse 51 is er geen baan meer stressvol en gevaarlijk maar tegelijk zo spannend en belonend. De druk om te presteren is zo hoog dat de spanningen tussen Truck en de reddingsbrigade hoog oplopen en dat eist ook zijn persoonlijke tol. Ondanks alle spanningen blijft iedereen familie en staat iedereen van Firehouse 51 klaar als het er op aankomt en gaan ze voor elkaar door het vuur.


Lt. Matthew Casey (Jesse Spencer, House) leidt de Truck en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney, The Vampire Diaries) heeft de leiding over de reddingsbrigade. Verder bestaat de kazerne uit Battalion Chief Wallace Boden (Eamonn Walker, Oz); paramedicus Gabriela Dawson (Monica Raymund, The Good Wife); paramedicus Sylvie Brett (Kara Killmer, If I Can Dream); kandidaat brandweerman Peter Mills (Charlie Barnett, Law & Order: SVU); en de veteraan Christopher Herrmann (David Eigenberg, Sex and the City).

 • Speelduur: 2790′

 • 1.78:1

 • Frans Dolby Digital 5.1

 • Engels Dolby Digital 5.1

 • Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page