top of page

Persbericht: Dallas - Seizoen 3


Vooraleer het hek van de Southfork Ranch definitief gesloten wordt en de cowboyhoed de kast in mag zetten de inwoners van Dallas nog een laatste keer alles op alles om hun eigen persoonlijke belangen veilig te stellen. Het belooft een spectaculair einde te worden, want met een Ewing ben je nooit klaar!


Het derde en laatste seizoen van Dallas is vanaf 18 november beschikbaar op dvd.


Synopsis

Dallas is terug met een nieuwe ronde ruzies, roddels en passie! De serie draait om de Ewing-clan, een extreem rijke familie uit Texas die door al het romantische verraad, de broederlijke rivaliteit, corruptie en zelfs moorden legendarisch geworden is. Geheimen, snode plannen en obscure verbonden op de Southfork Ranch in Dallas, Texas: de nieuwe generatie Ewings is ambitieuzer en sluwer dan ooit. Bonusmateriaal

  • Deleted Scenes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page