top of page

Persbericht: Hot Pursuit

Sofia Vergara (Modern Family) en Oscarwinnares Reese Witherspoon (Walk The Line, Wild) vormen een verrassend duo in deze hilarische komedie, waarin de twee in een dolle rit door Texas de maffia, corrupte agenten en huurmoordenaars van zich moeten afschudden. De aanstekelijke chemie tussen beide actrices zorgt ervoor dat je de laatste weken van het jaar met de glimlach aan kunt vatten!


Hot Pursuit is vanaf 2 december beschikbaar op dvd en Video on Demand.


Synopsis


Cooper is een nerveuze politieagente die alles volgens het boekje wil doen. Ze probeert een belangrijke getuige te beschermen: Daniella Riva, de opgewekte en extraverte weduwe van een drugsbaron. Terwijl de twee tegenpolen door Texas crossen, worden ze achtervolgd door alles en iedereen − van corrupte agenten tot moorddadige gangsters. Hun grootste obstakel om er heelhuids uit te komen zijn ze misschien wel zelf... Bonusmateriaal

  • Featurette: The Womance

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page