top of page

Culinaire route: Hasselt tot Eindhoven

Iedereen weet wel dat er in steden als Antwerpen of Brugge uitstekend kan getafeld worden. Nochtans bevinden heel wat klasse restaurants zich buiten de grote steden. Een erg interessant culinair gebied wordt gevormd door de driehoek met als punten Hasselt, Turnhout en Eindhoven. Niet alleen zijn er in dit gebied heel wat interessante streekgebonden producten te vinden, de oppervlakte is rijkelijk bestrooid met geweldige eetgelegenheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij namen de proef op de som en trokken van Hasselt naar Eindhoven, met tussendoor geregeld een omzwerving. Vanzelfsprekend konden we niet elk goed restaurant bezoeken, de ploeg zigzagde van België naar Nederland om zo veel mogelijk leuke eetadresjes aan te doen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page