top of page

Persdag: La Maison du Caviar by Caspian Tradition

Een regenachtige, koude maandagavond in november: niet bepaald ideaal weer om de weg te zoeken naar Maison du Caviar aan de Brusselse Werkhuizenkaai. De topzaak, die vooral populair is bij chefs, is gehuisvest in een van de loodsen op een uitgebreid terrein waar trucks gemakkelijk kunnen worden geladen. Buiten ziet alles er dan ook grauw en spartaans uit, maar op deze persdag verwarmen een paar grote lichten de ingang, terwijl een rode loper naar de hal met aan weerskanten de winkel van La Maison du Caviar leidt. Binnenin wordt al snel duidelijk waar de zaak voor staat: (luxe) producten van een heel hoge kwaliteit. Het staat in schril contrast met de buitenkant, waardoor de verrassing vanzelfsprekend extra aangenaam is.


Klik op het logo om het volledige artikel te downloaden in PDF


Tijdens de persdag kan er van allerlei verschillende dingen geproefd worden. Zo zijn er Italiaanse konfijten en andere lekkernijen, terwijl er in de winkel onder andere grote zakken van de beste kruiden te koop zijn. De nadruk ligt echter op de producten waaraan La Maison du Caviar zijn naam aan ontleent.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page