top of page

San Francisco: Heuvelstad

Wanneer je door San Francisco wandelt, is het moeilijk om te beseffen dat je te maken hebt met de tweede dichtst bevolkte stad van de Verenigde Staten. Ondanks haar 6.800 inwoners per vierkante meter en haar status als 44ste meest bezochte stad ter wereld, blijft ‘Frisco’ haar bijnaam als ‘Parijs van het Westen’ eer aandoen: haar meer dan 50 glooi ende heuvels (waaronder het hoge Twin Peaks), haar kabeltrams en de vele bars en restaurants die meer doen denken aan het midden van de vorige dan aan de 21ste eeuw, zor gen ervoor dat ‘Fog City’ (een andere bijnaam) een van de charmantste, leukste plekjes is om te bezoeken in de Verenigde Staten. Wij trokken over iconische Golden Gate Bridge om van dichterbij een kijkje te nemen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page