top of page

Dvd bespreking: Gossip Girl - Seizoen 6

Goed, ik zal het maar toegeven: ja, ik ben een man en, neen, ik hou niet van soaps. Sterker, nog: ik haat de meeste soaps – wat als acteerleraar eigenlijk ook wel zo hoort. Nu is Gossip Girl wel een tv-serie die heel wat kenmerken heeft van soaps (al zijn de afleveringen dubbel zo lang), maar de premisse (een anonieme internetbron roddelt over de rijkeluiskinderen van de Upper East Side van New York) en de personages zijn altijd voldoende interessant geweest om deze reeks, die losjes gebaseerd is op de romannetjes van Cecily von Ziegesar, te blijven volgen. Tenminste, tot het vijfde seizoen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page