top of page

Hotelbespreking: Hotel Koeckhofs

Tja, soms weet je het ook als journalist helemaal niet meer. Dan ben je 161.000 keer terug te vinden op Google, heb je op jouw veertiende de medaille van culturele merite van jouw stad gewonnen met jouw eerste boek, werden jouw twee laatste boeken rechtstreeks uitgegeven in de Verenigde Staten, heb je als journalist al voor de grootste publicaties gewerkt en doe je pr voor belangrijke films, geloven sommige mensen blijkbaar nog steeds niet dat je weet waar je mee bezig bent. Toch denk je: ik heb Abbas Shirafkan – wiens nieuwe kortfilm, Babaï, dit jaar op het filmfestival van Cannes te zien is – mee, dat bezit wellicht voldoende overtuigingskracht.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page