top of page

Persbericht: Vacation

Tradities zijn er om in ere te houden en dus trekt de inmiddels volwassen Rusty Griswold (Ed Helms, The Hangover) net als zijn vader Clark indertijd met zijn gezin richting Walley World, om er de vakantie van hun leven door te brengen. De appel viel bij de Griswolds echter niet ver van de boom en ook deze vakantie belooft een memorabel plekje in het familiealbum te krijgen! Vacation is vanaf 20 januari beschikbaar op Blu-ray, dvd en Video on Demand.


Synopsis

Zet je schrap voor een wilde rit... De nieuwe generatie Griswolds is op weg naar weer een hilarisch familieavontuur dat gedoemd is te mislukken. Zoals zijn vader dat vroeger deed, verrast de nu volwassen Rusty Griswold (Ed Helms) zijn vrouw Debbie (Christina Applegate) en hun twee kinderen met een road trip naar Walley World, het “leukste familiepark” van heel Amerika. Wat kan er misgaan?

Bonusmateriaal

  • Return to Walley World

  • The Griswold Odyssey

  • Gag Reel

  • Deleted Scenes

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page