top of page

Recensie: Shadowrun - Fifth Edition Core Rulebook

Shadowrun Fifth Edition: Core Rulebook Rollenspel Uitgever: Catalyst Game Labs Hardcover/300 blz./2014 Recensent: Dirk Vandereyken ****½

Shadowrun is een van de meest toonaangevende rollenspelen die fantasy mengen met cyberpunk. Na een vierde editie die niet overal even goed werd ontvangen, is de 'roleplaying' game nu aan zijn vijfde editie toe... en die blijkt de hooggespannen verwachtingen deze keer moeiteloos in te lossen.


Klik op de afbeelding om de hele recensie te downloaden

Geschiedenis

Toen in 1999 en 2001 twee beslissingen van het Hooggerechtshof bedrijven meer macht gaven, was de stap naar een wereld waarin megacorporaties invloedrijker zouden worden dan regeringen gezet. Het ene besluit liet Seretech Corporation toe om bewapende bewakers te gebruiken, waardoor de deur naar privélegers die door bedrijven kunnen ingezet worden voor het eerst werd geopend.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page