top of page

Persbericht: Ga het onbekende tegemoet in No Man's Sky

Het ruimteschip staat paraat om op ontdekkingsreis te gaan, een universum met ruim 18 triljoen(!) unieke werelden ligt aan je voeten. Navigeer zorgvuldig door een meteorenstorm, ontdek nieuwe planeten, verzamel waardevolle grondstoffen en leg als eerste contact met de bewoners. Jouw missie? De ultieme kosmonaut worden en de mysteries van het universum onthullen in No Man’s Sky. Vanaf 10 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4.Met de introductie van No Man’s Sky wist het team van Hello Games direct hoge ogen te gooien. Ze zijn er in geslaagd een gigantisch universum te creëren; zo groot dat het voor spelers praktisch onmogelijk is om elkaar tegen te komen. Dankzij slimme programmering is geen planeet hetzelfde, unieke eigenschappen als klimaat, flora, fauna, grondstoffen en bewoners worden bij aankomst gecreëerd. De ongekende omvang en mogelijkheden van de game, in combinatie met de ambitieuze doelen van het team hebben er voor gezorgd dat fans staan te popelen om deze nieuwe game te spelen.

Explore, Fight, Trade & Survive


Om de geheimen van No Man’s Sky te onthullen, zul je steeds verder het universum in moeten reizen. Dit gaat uiteraard niet enige zonder enige slag of stoot: je overleeft door jezelf goed voor te bereiden. Upgrade je uitrusting door grondstoffen te verzamelen, bewerken en te verhandelen binnen de galactische economie. Maak naam als gevreesde piraat, of verdien je sporen als gehaaide premiejager. Van smokkelaar tot vreedzame handelaar, mijnwerker tot verkenner. Jij bepaalt jouw rol binnen het gigantische universum van No Man’s Sky. Heb jij het in je om jouw ruimteschip het onbekende in te navigeren, buitenaardse beschavingen te ontdekken en te overleven op onbewoonbare planeten? Your universe awaits!


Specificaties

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Ontwikkelaar: Hello Games

Platform: PlayStation 4 (PS4)

Genre: Sciencefiction actie/avontuur

Releasedatum: 10 augustus 2016

Leeftijd: PEGI 7+

Talen: Engels, Nederlands, Frans (schermteksten)

Spelers: Singleplayer

EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page