top of page

Persbericht: Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 3 - beschikbaar in septemberDe beste agenten van Brooklyn zijn terug en beter dan ooit! Rechercheur Jake Peralta (Andy Samberg) is van plan om de meest geweldige rechercheur-slash-genie te worden. In dit seizoen zijn er veel veranderingen en geintjes te zien als de crew een nieuwe baas krijgt, verdachte romances ontstaan, een slecht geplande “babymoon”, undercover chaos en hilarische beelden van de lichaamscamera tevoorschijn komen. Grappig! Van de makers van The Office en Parks and Recreation (Dan Goor en Mike Schur) komen de 23 afleveringen van het derde seizoen van het voor Golden Globes® genomineerde Brooklyn Nine-Nine.Comedy, Misdaad

Cast: Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews

Release: 7/09/2016

Distributeur: Universal Pictures Benelux

Studio: TV

Op dvd

Speelduur: 270′

1.78:1

Frans Dolby Digital 5.1

Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Bonusmateriaal

Deleted scenes

Get your Cop on

The Squad

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page